Bijeenkomst december 2018

Beste senioren,

 

Onze senioren vereniging staat open voor elke 50 plusser. Lid worden kan vanaf januari voor  slechts  € 10 per  jaar.

Elke 3de donderdag van de maand om 13.30 uur, is er een kaartnamiddag met koffie en taart en om 17 uur een gratis avondmaal. In juli en augustus nemen wij ook verlof.  

Geen lid, geen probleem, kom gerust eens langs ;  iedereen welkom.

 

Het Bestuur.

 

Info en lid worden, neem contact met Paula Maes                   Gsm.:  0498/26.77.61

Lentefeest Special schrijft geschiedenis.

Seniorenbond Sint-Margriete-Houtem.

19 mei 2015 schrijft geschiedenis. Reeds vijf jaar Seniorenbond Sint-Margriete-Houtem. De tijd vliegt zo voorbij. Vijf jaar geleden begon Paula Maes met een handvol medewerkers aan dit avontuur. Na een jaar hield het bestuur een evaluatie en ja de Seniorenbond was vertrokken.

Vandaag na vijf jaar staat de teller op 80 leden en er komen er zeker nog bij. Dit moest zeker gevierd worden met een Lentefeest Special. De verrassing kwam na het heerlijke aperitief met hapjes en een 5 gangen menu. Een optreden van Jacky Lafon. Er werd menig gelachen met haar mopjes afgewisseld met mooi liederen. Op het einde werd ze door de voorzitter Kamiel verrast met mooie bloemen. Tot ieders verbazing schonk Jacky Lafon de prachtige bloemen aan de oudste aanwezige senior. De gelukkige was de fiere Albine Bollen. Een geslaagde prachtige dag na vijf jaar intensieve inzet van de bestuursleden en vrijwilligers. Dank aan alle aanwezigen voor deze historische dag.

Secretaris: Jozef Vandevorst